Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

H Ελληνική πραγματικότητα, μετά τη παγκοσμιοποίηση και με τη Νέα Τάξη πραγμάτων


για την Ελληνική πραγματικότητα (μετά τη παγκοσμιοποίηση και με τη Νέα Τάξη πραγμάτων)
.



**ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ.
**ΔΕΝ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΘΟΥΜΕ και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΤΙΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ρε γαμώτο !
**ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ, ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.
** "Η πολιτική παληά διέφθειρε -όσο μπόρεσε περισσότερο- την ελληνική κοινωνία και σήμερα με τη σειρά της η κοινωνία διαφθείρει τη πολιτική".Ανάξιοι εθνοπατέρες, μαύρο πολιτικό χρήμα, δικαστές προσκυνημένοι, αδικία στη καθημερινότητα, γρηγορόσημα από το νοσοκομείο ως τη πoλεοδομία, δημοσιογράφοι – ΜΜΕ δέσμιοι ης διαπλοκής, καρτέλ παντού. Ανευθυνότητα παντού! Οι πολίτες τα ρίχνουν στους πολιτικούς, οι πολιτικοί στους πολίτες. Ετσι ζούμε τα τελευταία 35 χρόνια ζωής της «Δημοκρατίας» στην Ελλάδα. Είμαστε 29 χρόνια μέσα στην Ευρωπαική Ενωση. Ξεχνάμε όμως ότι η Δημοκρατία γεννήθηκε εδώ στην αρχαία Ελλάδα και κάποτε έδωσε τα φώτα της σε ολόκληρο το κόσμο.
Η Ελλάδα σαν κράτος, ζεί και εξυπηρετείται από το παρα-κράτος, τη παρά-οικονομία, τη παρα-παιδεία, τη παρα-αστυνομία, τη παρα-εργασία, τις παρα-τράπεζες, τη παρα-δημοσιογραφία, το παρα-συνδικαλισμό, τις παρα-εκκλησιαστικές οργανώσεις, τις παρα-τάξεις, τη παρα-κοινωνία, τη παρα-ιστορία της.
Γίναμε παρα-πολίτες στη χώρα Μας.
Ηλθε και η "τρόικα"για να μας βάλει σε...μιά παρα-σειρά.Τα κουρέματα του χρέους μας ξεκίνησαν τον Ιούλιο 2011, προχώρησαν τον Οκτώβριο 2011 και ... θα συνεχισθούν διότι "ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ".Το σίγουρο πάντως είναι ότι δε γνωρίζουμε πόσοι από εμάς... θα αντέξουμε μέχρι το 2020.Η κοινωνία των 2/3 καταστράφηκε.

2 σχόλια: